standard-title ΥΠΟΔΟΜΗ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΥΠΟΔΟΜΗ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Κέντρο επεξεργασίας CNC Emmegi Comet T4

Κέντρο επεξεργασίας CNC 4 συνεχώς ελεγχόμενων αξόνων, με δυνατότητα διαμόρφωσης του προϊόντος με ανεξάρτητες ηλεκτροκίνητες μέγγενες ή τοποθετημένες μέσω του άξονα Χ, για επεξεργασίες σε μπάρες ή τεμάχια αλουμινίου, PVC, ελαφρά κράματα και γενικότερα ατσάλι. Επεξεργάζεται μπάρες έως 4 m μήκος.

Ο 4ος άξονας επιτρέπει στο ηλεκτρικό μαντρέλι να περιστρέφεται στο CN από 0° έως 180° χωρίς διακοπή, για την εκτέλεση των επεξεργασιών στο περίγραμμα του προφίλ. Διαθέτει αποθήκη εργαλείων 8 θέσεων, στην άκρη του φορείου, άξονας X, ικανό να δεχθεί 2 γωνιαίες μονάδες και μια δισκόφρεζα, για την εκτέλεση κατεργασιών στις 5 όψεις του τεμαχίου.

Διαθέτει επίσης ένα κινητό επίπεδο επεξεργασίας που διευκολύνει τις εργασίες φόρτωσης/εκφόρτωσης του τεμαχίου και αυξάνει σημαντικά τον τομέα επεξεργασίας.

Προγραμματισμός ακριβείας της επεξεργασίας.

Ο περιστρεφόμενος φορέας των 8 διαφορετικών κεφαλών κάτω από το router, με μία από αυτές προσαρμοσμένη στην υποδοχή του.

Η άκρη του φορείου του router με την υποδοχή, όπου μπορούν να προσαρμοστουν 8 κεφαλές με 8 διαφορετικά εργαλεία επεξεργασίας.

Το router μπορεί να περιστραφεί σε διάφορες γωνίες και να εκτελεί επεξεργασίες υπο γωνία.

Το Comet T4 σε δράση: Κοπή ακριβείας.

Βίντεο: Κοπή ακριβείας με το Comet T4

Radial Libra

Το Radial Libra είναι ένα ηλεκτρονικό κοπτικό μηχάνημα διπλής κεφαλής με ακτινική κίνηση των λαμών, αυτόματη μετακίνηση της κινητής κεφαλής και εσωτερική ανατροπή μέχρι 30° , μελετημένο για την κοπή προφίλ μεγάλων διαστάσεων.

Το μηχάνημα μπορεί να εφοδιαστεί με βιομηχανικό εκτυπωτή για ετικέτες που επιτρέπει την αναγνώριση και τη σύνδεση με την αντίστοιχη παραγγελία.

Acca XL

Στον ορθολογισµό και στη βελτιστοποίηση του παραγωγικού κύκλου παίζει σηµαντικό ρόλο ο σχεδιασµός της σωστής ροής των υλικών, είτε πρόκειται για ηµιεπεξεργασµένα υλικά, είτε για εξαρτήµατα κατά τη φάση συναρµολόγησης ή τελειωµένα προϊόντα.

Η γραµµή βιοµηχανικής εφοδιαστικής της Emmegi προσφέρει συγκεκριµένες λύσεις σε όλες τις ανάγκες αποθήκευσης,µεταφοράς και συναρµολόγησης.

Το Acca XL είναι ένας πάγκος κατάλληλος για όλες τις εργασίες συναρµολόγησης των κουφωµάτων. Οι συρόµενες και προεκτεινόµενες επιφάνειες επιτρέπουν την επεξεργασία πλαισίων όλων των διαστάσεων και πολύ µεγάλων κατασκευών µε απόλυτη ασφάλεια.

Lilliput

Οριζόντιο ξελουριστικό πνευματοϋδραυλικής κίνησης, με αυτόματο κύκλο λειτουργίας. Φρεζάρισμα παράγωνο +45° / 90° / -45°. Μεταβλητή ταχύτητα περιστροφής εργαλείου με ηλεκτρονικό βαριατόρ προκειμένου να βελτιώνεται η ποιότητα της επεξεργασίας στο βαμμένο προφίλ και παράγωνα. Ταχεία αλλαγή φρεζών με πνευματικό χειριστήριο.

Αντιχαρακτική επιφάνεια εργασίας. Ζώνη εργασίας ηχομονωμένη και πλήρως καλυμμένη. Το ηχομονωμένο αυτόματο τούνελ Πλ. = 1.100 ή 2.000 mm, μειώνει το θόρυβο που παράγεται από το μηχάνημα στα περίπ[ου 75 dB (μόνο φρεζατούρες σε κανονικές γωνίες 90°).

Η ειδική αυτοαναδιπλούμενη ρέγουλα revolver μηδενίζει την επαφή ανάμεσα στη ρέγουλα και το τεμάχιο κατά την προώθηση.

Copia

To Copia είναι ένας παντογράφος μονής κεφαλής χειροκίνητου ελέγχου, με ευρεία διαδρομή προς τα πάνω και κίνηση μεταφοράς κεφαλής με λαβή ή απευθείας μοχλό.

Δυνατότητα εκτέλεσης ροής επεξεργασίας χωρίς περιστροφή του κομματιού.

Ανιχνευτής χειροκίνητου ελέγχου.

BMF 3400

Στον ορθολoγισµό και στη βελτιστοποίηση του παραγωγικού κύκλου παίζει σηµαντικό ρόλο ο σχεδιασµός της σωστής ροής των υλικών, είτε πρόκειται για ηµιεπεξεργασµένα υλικά, είτε για εξαρτήµατα κατά τη φάση συναρµολόγησης ή τελειωµένα προϊόντα.
Η σειρά βιοµηχανικής εφοδιαστικής της Emmegi παρέχει συγκεκριµένες λύσεις για όλες τις ανάγκες αποθήκευσης,µεταφοράς και συναρµολόγησης.

Το BMF 3400 είναι ένας πάγκος για τη συναρµολόγηση µηχανισµών. Η µεγάλη επιφάνεια εργασίας επιτρέπει την επεξεργασία φύλλων ή κασωµάτων µεγάλων διαστάσεων, ενώ οι τρεις επιλογές επένδυσης, πολυαιθυλένιο για αλουµίνιο, βούρτσες για PVC, κετσές για ξύλο, επιτρέπουν την επεξεργασία οποιουδήποτε τύπου κουφώµατος.

Προβλέπει τη µέτρηση του µηχανισµού, το κόψιµο µε υδροπνευµατικό ψαλίδι και το βίδωµα µε αυτόµατα τροφοδοτούµενο βιδολόγο.
Αντίθετα, κατόπιν παραγγελίας, είναι διαθέσιµηη µονάδα διάτρησης τριών κεφαλών για σπανιολέτα, το κιτ φρεζαρίσµατος σπανιολέτας, η µονάδα διάτρησης για οπές µεντεσέδων, το δοχείο συλλογής σκάρτων, διαχωριστικό ράβδων, βάση αξεσουάρ και αυτόµατη µέτρηση διαστάσεων πηχακιού υαλοπίνακα µε µαγνητικούς αισθητήρες

Pressta Γωνιάστρα Μηχάνημα συναρμογής γωνιών

Haco Ψαλίδι για την κοπή σιδήρου

Πριόνι μονής κεφαλής

Haco Στράντζα σιδήρου