ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Πάθος για τελειότητα

Το 1973 τέσσερις έμπειροι τεχνίτες του σιδήρου ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ιδρύσουν την Αλουμινοτεχνική ΟΕ.
Τους ένωσε η τέχνη τους, η αγάπη τους για το αντικείμενο και το ενδιαφέρον τους για την επεξεργασία αλουμινίου, το οποίο τότε ήταν ακόμα στα σπάργανα. Τότε δεν υπήρχαν τα εργαλεία και οι τεχνολογίες που υπάρχουν σήμερα, αλλά το μεράκι και το πάθος τους να δημιουργήσουν αξιόπιστες κατασκευές όσο το δυνατόν καλύτερες, τους οδηγούσαν να μαθαίνουν, να δοκιμάζουν και να πειραματίζονται συνεχώς με τεχνικές και υλικά, για να πετυχαίνουν όλο και τελειότερα αποτελέσματα.
Έτσι έγιναν καλύτεροι, μεγάλωσαν την εταιρία και με αυτόν τον τρόπο γαλούχησαν όλο το προσωπικό που πέρασε από την εταιρία όλα αυτά τα χρόνια: Να παράγουν τέλειες εφαρμογές αλουμινίου και σιδήρου.
Σιγά σιγά ήλθαν και τα καλύτερα εργαλεία, αλλά το μεράκι και το πάθος για τελειότητα δεν έφυγαν. Αντιθέτως μεγάλωσαν.
Όλα αυτά τα χρόνια διαπότισαν ολόκληρη την εταιρία και δυνάμωσαν. Αυτό το μεράκι και το πάθος για τελειότητα μας οδηγούν απο το 1973 μέχρι σήμερα. Και συνεχίζουν να μας καθοδηγούν να παραδίδουμε όσο πιο τέλεια έργα γίνεται και να βελτιωνόμαστε συνεχώς εμείς και όλο το προσωπικό μας.
Εάν δεν είναι τέλειο για το σπίτι μας, δεν είναι κατάλληλο για τον πελάτη μας.

" Κύριοι, θα κυνηγήσουμε ακατάπαυστα την τελειότητα, ξέροντας πολύ καλά οτι δεν θα την πιάσουμε, γιατί τίποτα δεν είναι τέλειο. Αλλά θα την κυνηγήσουμε ακατάπαυστα γιατί κατά την διάρκεια του κυνηγιού θα τσακώσουμε την αριστεία. Δεν με ενδιαφέρει να είμαστε μόνο καλοί "

Vince Lompardi

ο καλύτερος προπονητής ράγκμπυ όλων των εποχών